Kumppanit

Kumppanit

Bianchi

Vuodesta 1885 lähtien Bianchi on ollut maantiepyöräilyn kärkijoukoissa. Bianchilla on voitettu kaikki suuret ympäriajot ja kaikki merkittävimmät klassikkokisat. Legendaariset ajajat, kuten Fausto Coppi, Felice Gimondi ja Marco Pantani ovat saavuttaneet suurimmat voittonsa Bianchilla.

Shimano

Joukkueen menoa vauhdittaa Shimanon laadukkaat pyöräkomponentit. Joukkueen pyörät on varustettu Shimano Ultegra Di2 -sähköosasarjoilla.

Tori.fi

Tori.fi on ilmainen kauppapaikka netissä. Meillä myydään, ostetaan ja vuokrataan kaikkea asunnoista ja vaihtoautoista harrastusvälineisiin ja huonekaluihin. Selaa ilmoituksia tai jätä omasi helposti- ja sovi kaupat vaikka heti. Mitä sitten tarvitsetkin, kannattaa katsoa ensin Torista.

Enervit

Polttoaineen joukkueen harjoituksiin ja kisoihin tarjoaa Enervit. 1960-luvulta lähtien Enervit on tehnyt töitä kestävyysurheilijoiden kanssa oikeiden tuotteiden ja suoritusta parantavien pitoisuuksien kehittämiseksi, ja erityistä huomiota on kiinnitetty pitkäkestoisten urheilu- ja liikuntasuoritusten aikaiseen jaksamiseen.

Bio-Racer

Joukkueen asusteista vastaa Bio-Racer. Bio-Racerin innovatiivisilla vaatteilla on voitettu lukuisia klassikkokisoja, maailmancupkisoja, maailmanmestaruuksia ja Olympialaisia. Team Velocitorin virallista kisa-asun voit hankkia suoraan meiltä: [email protected]

Sixt

Joukkueen kuljetukset ja huolto hoidetaan Sixtin vuokra-autoilla. Sixt on Euroopan vanhin ja yksi suurimmista autovuokraamoista, jolla on maailmanlaajuisesti yli 4000 toimipistettä. Suomessa Sixt vuokraa kaikenkokoisia autoja; kahden hengen urheiluautoista aina ryhmille sopiviin minibusseihin saakka.

Giro

Giro on urheilusuojavarusteiden johtava valmistaja. Team Velocitor suojaa päänsä Giron Ionos-kypärillä.